Halucinant ! Nu și-au făcut testele, dar au fost anunțați ca au Covid !

O relatare de-a dreptul tulburatoare, care ridica o groaza de semne de întrebare a avut loc la Satu Mare. „Actorii” incidentului sunt membri unei familii din judet, respectiv niste angajati ai DSP.

Povestea este una halucinanta. După ce nici nu s-au prezentat sa își facă testele, toți cei patru membri ai familiei au fost depistati pozitivi cu Covid. Cum vine asta ? După ce familia le-a spus ca nici măcar nu au fost la testare, cei de la DSP și-au cerut scuze, recunoscand ca s-au încurcat.

Se întâmplă la DSP Satu Mare: o familie dorește să meargă în concediu. Au nevoie de teste Covid așa că sună la DSP și se programează pentru testare. Între timp au un eveniment neprevăzut în familie și anulează concediul. Concediul fiind anulat, nu se mai duc nici la testare. Sunt sunați totuși de la DSP și sunt anunțați că au fost depistați pozitiv toți patru. După ce omul le-a comunicat că el nici măcar nu s-a prezentat la testare, DSP-ul își cere scuze și recunoaște că s-a încurcat” este relatarea intamplarii.

În aceste condiții, cumva, se impune întrebarea: Ce este adevărat în toată povestea cu Covid-ul ? Cine isi fura caciula ? De ce se raportează testari inexistente ? Sunt interese de a scoate cât mai multe cazuri pozitive ? Și intrebarile pot continua la infinit. Însă cazul nu este unic …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.