Duminică la Teatrul de Nord. Sfaturi utile pentru o viață perfectă (Foto&video)

Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri” este un eseu despre încercarea disperată a omului de a-și găsi fericirea, mărginit fiind de toate rigorile societății în care trăiește. Încercând să fie fericit prin a fi perfect. Imperfecțiunea înseamnă vulnerabilitate. Imperfecțiunea înseamnă nefericire. Iluzia perfecțiunii menține omul într-o cursă perpetuă, fără finalitate.

Trupa Mihai Raicu vă invită duminică 18 octombrie 2020, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului de Nord, la spectacolul Rețeta perfecțiunii în foarte mulți pași care nu duc nicăieri”, un teatru fizic realizat de celebra actriță și coregraf Andrea Gavriliu.

Ironizând idealuri la modă, precum corpul perfect, lipsa celulitei sau bogăția materială, spectacolul vorbește despre superficialitate, aroganță și preocupări preponderent fizice, având un ritm repetitiv, o direcție neschimbată, de parcă ar vrea să imite mișcarea vlăguitoare și care nu duce nicăieri a mersului pe bandă, dar și să reflecte acest stil de viață lipsit de originalitate și spontaneitate, în care totul e calculat și fiecare se străduiește să îi mulțumească pe alții și să fie acceptat. Un spectacol despre o epocă din ce în ce mai materialistă, care uniformizează discret percepția asupra frumuseții și perfecțiunii și în care aparența contează mai mult decât esența. Rețeta perfecțiunii este, de fapt, rețeta uniformizării, un chin inutil pentu a atinge un scop oricum trecător.” (Iulia Kycyku)

La Festivalul Internațional de Teatru ATELIER, Baia Mare (02 iunie 2019), „Rețeta perfecțiunii” a câștigat PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN SPECTACOL, CEA MAI BUNĂ MUZICĂ și CEA MAI BUNĂ COREGRAFIE.

Spectacolul va avea loc duminica, de la ora 19.00, la Teatrul de Nord Satu Mare. Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 20 lei (elevi, pensionari). Rezervări și bilete: Agenția teatrală (Casa de bilete), str. Horea nr. 6, Telefon: 0261712106.

Program: Luni – Vineri între 10.00-17.00;

Sâmbătă de la ora 10.00 la 13.00, și cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.