Accident mortal cauzat de un roman în Italia. Filmul tragediei (Video)

Un tânăr de 26 de ani a murit pe loc, după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un BMW condus de un român. Tragedia a avut loc pe un drum din Villorba, o comuna din provincia Treviso, regiunea Veneto, Italia.

Nenorocirea a avut loc vinerii noapte, după ora 22.00.

Șoferul BMW-ului, M.G., un român în vârstă de 35 de ani, a coborât din mașină pe picioare lui și a refuzat internarea. A fost rănit, însă viața lui nu este în pericol.

Francesco Nardi, un tânăr italian în vârstă de 26 de ani, a murit pe loc, iar prietenul lui a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau, un VW Golf, a fost spulberată de un BMW condus de un român.

Martorii spun, însă, că BMW-ul condus de M.G, un tânăr de 35 de ani din România, circula dinspre Treviso și se îndrepta spre Spresiano. Golful condus de D.Z., 21 de ani, venea dinspre Spresiano, a virat spre stânga, moment în care a fost spulberat de mașina românului.

A fost groaznic. Eram în bar când am auzit o bubuitură puternică. În acel moment, s-a făcut liniște în cameră. Apoi am ieșit și am văzut dezastrul. Pompierii l-au scos pe băiat din mașină, iar paramedicii au încercat să-l readucă la viață. Apoi, am văzut cum l-au acoperit cu un cearșaf”, a declarat un martor pentru Il Gazzettino.

Sursa: www.gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.