Un autocar românesc a ars în Spania. 66 de kg de hasis și marihuana printre bagajele arse (Foto)

Un autocar a ars în totalitate în Spania. Nu s-a putut recupera nimic, deoarece au ars toate pachetele și instalațiile autocarului. Trei șoferi și trei pasageri au fost arestați pentru că s-au găsit 44 kg de hașis si 22 kg de marihuana arse parțial, într-un compartiment al autocarului.

Mai exact, autobuzul care făcea călătoria între Malaga și România transporta o încărcătură de 44 de kilograme de hașiș și 22 de kilograme de marijuana. În urma acestei descoperiri, șase bărbați între 31 și 58 de ani au fost arestați, acuzați de trafic de droguri, scrie ideal.es.

Acțiunea a început în dimineața zilei menționate mai sus, când Centrul Operațional de Comunicații (CO C – 062) a raportat incendiul care a avut loc într-un autocar pe A-7 către Murcia în apropiere de Almeria Sorbas. La sosirea la fața locului, agenții au constatat că autobuzul și remorca de transport bagaje ardeau și că cei șase ocupanți, trei șoferi și trei pasageri, au rămas nevătămați în afară.

După stingerea incendiului, agenții au efectuat o inspecție vizuală amănunțită pentru a căuta dovezi la fața locului și a înțelege cauzele care au dus la incendierea vehiculului și a remorcii. În timpul acestei prime inspecții, au constatat că există ”reziduuri de droguri parțial carbonizate”.

Astfel, au aprofundat căutarea printre bagajele recuperate de pe vehicul, găsind două cutii care conțineau hașiș precum și două pungi cu marijuana.

În urma constatărilor, agenții i-au arestat pe cei șase bărbați, de 31, 36, 50, 51, 53 și 58 de ani, pentru trafic de droguri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.