Tragedie. Un elev de clasa a XII-a a murit. S-a aruncat de la etajul 9

Un tânăr de 18 ani, elev în clasa a XII-a la Liceul „Ady Endre” din Oradea, a murit, după ce s-a aruncat de la o fereastră.

Din nefericire, este adevărat, am fost şi eu informat vineri dimineaţă, cu puţin înainte de ora 9. Un elev de clasa a XII-a s-a aruncat de la fereastră, într-un gest suicidar. Din ce am înţeles de la doamna directoare, era un copil mai retras”, a declarat inspectorul şcolar general Virgil Blage.

Joi, elevul a fost la ore, iar azi şcoala a fost anunţată că aseară a avut loc această tragedie. S-a petrecut joi seară, acasă”, a declarat inspectorul scolar adjunct, Kery Hajnal.

Potrivit unor surse din anchetă, tragedia s-a produs pe strada Oneştilor, joi, în jurul orei 20.00. Tânărul s-a aruncat pe geamul unui apartament situat la etajul 9 al unui bloc de locuinţe.

Din cercetările efectuate, nu sunt suspiciuni că băiatul în vârstă de 18 ani ar fi fost victima vreunei infracţiuni. Ancheta în caz se efectuează sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, unde s-a deschis un dosar penal în caz pentru moarte suspectă.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.