Prefectura vrea sa interzica organizarea majoratelor

În zilele de 8 și 9 octombrie, Instituția Prefectului și Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare au organizat o ședință de lucru cu directorii de școli, realizată în 3 serii pentru siguranța participanților în actualul context epidemiologic. Ședința a fost coordonată de subprefectul Cosmin Bota, inspectorul școlar general Anișoara Boitor, adjuncții Delia Gavra și Zoltan Kallos iar din partea Inspectoratului Județean de Poliție a participat Felicia Hrihorișan, ofițer specialist.

Odată cu rata crescută de infectări cu virusul SARS-CoV-2 la nivel național, prefectul județului Satu Mare solicită responsabilitate sporită din partea părinților și elevilor, atât în cadrul activităților educative organizate în școli cât și după terminarea programului școlar, în special prin evitarea organizării și participării la evenimente care presupun o participare mai numeroasă, în afara familiei.

Recomandă suspendarea tuturor festivităților legate de sărbătorirea majoratelor, în aceste momente se ia legătura cu agenții economici din domeniu pentru a-i îndemna să nu contracteze organizarea de asemenea evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.