Femeia decedata în accidentul de lângă Spitalul Vechi, va fi inmormatata sâmbăta (10 octombrie)

Femeia decedata în accidentul de miercuri, 7 octombrie, care a avut loc la floraria de lângă Spitalul Vechi, va fi condusa sâmbăta (10 octombrie), pe ultimul drum. Marta Varga va fi inmormantata în cimitirul de la cap Pod Decebal.

Ne luăm „Rămas bun!” de la doamna Marta, decedată miercuri în accidentul din piața Eroii Revoluției. Marti, cum o cunoștea toată lumea, s-a stins din viață la câteva ore după ce a fost lovită de o mașină în fața florăriei unde lucra.

Dânsa confecționa coroanele și aranjamentele funerare pentru clienții noștri și ne primea mereu cu o caldură și bună dispoziție molipsitoare.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 10 octombrie 2020, începând cu ora 13:00, în cimitirul de lângă cap Pod Decebal.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!” este mesajul celor de la Kirila Funerar.

Va reamintim ca, un autoturism condus de un barbat de 30 din judetul Bihor care se deplasa pe strada Ady Endre a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 43 de ani din Satu Mare. In urma impactului, autoturismul condus de bihorean a intrat într-o clădire aflată la intersecția străzii Ady Endre cu Ștefan cel Mare unde a rănit o persoană de 60 de ani din Satu Mare.

Femeia a decedat la spital, la câteva ore după accident.

In urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că cei doi conducători auto nu au consumat alcool. Cercetarile sunt în desfășurare pentru a se stabili fondul producerii evenimentului rutier.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.