Doi traficanti de droguri, prinși în Maramures. Aveau „afaceri” și in Satu Mare ?

Joi, 8 octombrie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Maramureș au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada mai-octombrie 2020, doi suspecți au cultivat și întreținut 8 plante de cannabis cu masa totală de aproximativ 2,8 kilograme și au deținut în vederea consumului propriu cantitatea de 3,7 grame cannabis.

Astazi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Maramureș au efectuat o percheziție domiciliară și două percheziții auto, în urma cărora au fost ridicate plantele de cannabis, o instalaţie folosită la creşterea culturii de canabis, un grinder și mai multe recipiente.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj, al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al unui criminalist din cadrul I.P.J. Maramureş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.