Vizibilitate redusa, în intersecția unde a avut loc tragedia de azi dimineata. Ce spune un satmarean ?

La intersecția strazilor Ady Endre cu Stefan cel Mare, locul în care a avut loc tragedia de azi (7 octombrie) dimineața, vizibilitatea este extrem de redusa, spune un satmarean. Dificultati intampina mai ales pentru cei care vin dinspre spital.

Realitatea este ca si intersectia aceasta este total aiurea gandita, in special dimineata de multe ori, autobuz parcat in ambele statii pe ambele parti de drum, (uneori chiar doua autobuze, unul in spatele celuilalt) nu ai vizibilitate deloc, daca iesi dinspre spital.

Sunt in partea stinga si in dreapta strazii Ady Endre doua parcuri care ar permite mutarea statiilor un pic inspre parcuri si eventual largita strada cu un sens giratoriu. Si cred ca situatia s ar mai usura mai ales in orele de varf.

La fel este si cu statia din fata Liceului Ortodox care este aproape pe colt, si dimineata doua autobuze, depasindu le risti sa fi lovit de masina care vine de pe contrasens”, spune satmareanul.

O masina condusa de un barbat de 30 din judetul Bihor care se deplasa pe strada Ady Endre a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 43 de ani din Satu Mare. In urma impactului, autoturismul condus de bihorean a intrat în clădirea florariei aflată la intersecția străzii Ady Endre cu Ștefan cel Mare unde a rănit o persoană de 60 de ani din Satu Mare. O femeie a aijuns prinsă intre daramaturi și masina. Din negericire, victima a decedat la spital.

 

Un Comentariu la "Vizibilitate redusa, în intersecția unde a avut loc tragedia de azi dimineata. Ce spune un satmarean ?"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.