Scandal la Primarie ! Agresorul trimis in judecata si arestat la domiciliu !

Bărbatul care a atacat trei angajați ai Primariei din Certeze și un angajat al Curții de Conturi, a fost trimis în judecată, în stare de arest la domiciliu. Totul s-a întâmplat în luna iulie al acestui an.

Prin rechizitoriul emis la data de 5 octombrie, de către Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti-Oaş s-a dispus trimiterea în judecată în stare de arest la domiciliu a inculpatului S.I., pentru săvârşirea infracţiunilor de:

– ultraj, faptă prev. şi ped. de art. 257 alin 1 Cod penal raportat la art. 193 alin. 1, Cod penal – în dauna persoanei vătămate C. P.

– ultraj, faptă prev. şi ped. de art. 257 alin 1 Cod penal raportat la art. 193 alin. 2, Cod penal – în dauna persoanei vătămate C. I. A.

– ultraj, faptă prev. şi ped. de art. 257 alin 1 Cod penal raportat la art. 193 alin. 2, Cod penal – în dauna persoanei vătămate G. M. D. A.

– ultraj, faptă prev. şi ped. de art. 257 alin 1 Cod penal raportat la art. 193 alin. 2, Cod penal – în dauna persoanei vătămate H. M. A.

– portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, faptă prev. şi ped. de art. 372 alin 1 şi 3 Cod penal., cu aplicarea prev. art. 38 alin. 1 Cod penal.

Prin rechizitoriul întocmit în cauză s-a reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 30.07.2020, în jurul orelor 14:00, organele de poliţie din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Negreşti Oaş au fost sesizate telefonic de către primarul Comunei Certeze despre faptul că în cadrul Primăriei a avut loc un incident în cadrul căruia au fost agresaţi fizic trei angajati ai Primăriei Certeze şi un angajat al Curţii de Conturi Satu Mare.

La efectuarea cercetărilor , Parchetul de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Orasului Negreşti Oaş şi Sectiei 9 Poliţie Rurală Negreşti Oaş.

Un bărbat din localitate a intrat înarmat cu un cuțit în sediul primăriei și s-a întâlnit pe hol cu primarul Petru Ciocan și cu doi angajați pe care i-a agresat. Cei trei s-au refugiat în biroul viceprimarului Ioan Ciorbă. Agresorul i-a urmărit și l-a tăiat la mână pe viceprimar.

Angajații primăriei au sunat la 112, iar agresorul a fost imobilizat de un echipaj e poliție.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.