Încă un accident grav în judet ! Un bărbat a ramas încarcerat !

După tragedia de azi (7 octombrie) dimineața de lângă Spitalul Vechi, în aceasta dupa-amiaza un alt eveniment rutier extrem de grav a avut loc în Ciuperceni. O mașina a ieșit în decor, iar un bărbat a rămas încarcerat intre fiarele contorsionate ale autoturismului. Acesta se afla in stop cardio-respirator, echipajul medical facand eforturi sa-l readuca la viata. 

In acest moment, se intervine pentru descarcerarea și acordarea îngrijirilor medicale în cazul unui accident rutier petrecut în localitatea Ciuperceni.

La fața locului se deplasează echipajele Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD cu model de terapie intensiva mobilă. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit un autoturism ieșit în afara parții carosabile în care se afla o victimă (un barbat), rămasă încarcerată.

Pompierii au acționat cu accesoriile specifice pentru extragerea victimei, respectiv pentru asigurarea măsurilor PSI. Victima este inconștientă în stop cardio-respirator, i se aplica manevrele de resuscitare la fața locului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.