Dosar penal pentru ucidere din culpa, în cazul accidentului de lângă Spitalul Vechi (Foto)

Polițiștii satmareni au intocmit dosar penal în cazul accidentului de azi (7 octombrie) dimineața de lângă Spitalul Vechi, în urma caruia o femeie a decedat. Victima a fost transportata la Urgentele Spitalului Judetean, însă inima i-a cedat, iar medicii nu au mai reușit sa o resusciteze.

Din primele verificări la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 30 ani, din localitatea Marghita, județul Bihor conducând un autoturism pe strada Ady Endre, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu autoturism condus de o femeie de 43 de ani, din Satu Mare, după care a virat dreapta și a intrat într-o florărie situată în zona stației de oprire a mijlocelor de transport în comun.

În urma impactului, o femeie de 60 de ani, din Satu Mare, aflată în incinta florăriei a fost rănită şi transportată la spital, unde a decedat.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.