Cazul fetei snopita în bătaie, întro mașina din Satu Mare, face „valuri”: „Ce o fi traind acasa acest copil ?”

Cazul fetei batuta cu pumnii într-o mașina, în municipiul Satu Mare, scena surprinsă de o oradeanca și despre care am scris în ziarul nostru în cursul zilei de marți (6 octombrie), provoaca rumoare în rândul oamenilor. „Ce o fi traind acasă acest copil ??” se întreabă o satmareanca.

Incidentul a avut loc duminica, 4 octombrie în municipiul, la coborarea de pe Podul Decebal din Satu Mare.

Buna ziua. Am intrat in acest grup cu speranta ca cineva din orasul vostru cunoaste aceasta mașina … aceste persoane din interiorul ei. Duminica venind sper casa in fata noastra era aceasta masina iar „animalul” de la volan ii dadea pumni si palmi in timp ce conducea femeii de langa el.

Am tras masina in fata lui astfel oprindu-l si intrebandu-l de ce o bate ? Animalul zicand intruna k nu a lovit-o doar se certau iar fata zicand k asa e … chiar dak ei ii curgea sange la ureche … de frica lui ma gandesc. Politia daca fata nu face plangere nu se baga … Nu se pot lua masuri in aceasta privința ? Am rugamintea de a distribui acesta postare pt a-l face cunoscut pe individul asta !!!” este postarea făcută de oradeanca Lavinia Nascutiu.

O satmareanca reacționează la acest caz:

Ma intreaba fb la ce ma gandesc! La monstrul care circula liber prin Satu Mare si care agreseaza un copil in masina prorie tragandu-i pumni in cap. Ce o fi traind acasa acest copil ?? Si la nepasarea satmarenilor, a politiei, a protectiei copilului etc. In alte tari ar fi fost deja dupa gratii. Rusine sa va fie tuturor! Sunteti ocupati cu campanii electorale dar nu cu vieți ! Unde e scoala, profesorii, ziare etc … Rusine”, scrie satmareanca pe pagina de socializare.

Un Comentariu la "Cazul fetei snopita în bătaie, întro mașina din Satu Mare, face „valuri”: „Ce o fi traind acasa acest copil ?”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.