A trecut o luna de la moartea Karinei … Și azi am avut o zi neagră

Am avut o zi neagră, cu doua accidente mortale în judet, dar și un accident în aceasta seara pe B-dul Octavian Goga. În loc să ne servească drept lecții, se pare ca nu prea se baga în seama seriile de nenorociri care se întâmpla pe drumurile din judet.

De altfel, joi, 8 octombrie se implineste o luna de când fetița de 13 ani, Karina, lovita pe o alta trecere de pietoni, de aceasta data pe strada Paulesti, a fost condusa pe ultimul drum. Ne-a servit cu invataminte aceasta tragedie ? Nu așa se pare. Suntem grabiti în continuare, atât ca pietoni cât și ca soferi, și asta duce doar la tragedii.

Va reamintim ca vineri, 28 august, în jurul orei 19.30, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost solicitați la un eveniment rutier produs pe strada Păuleștiului, soldat cu rănirea gravă a unei fete ce 13 ani.

Un tânăr de 18 ani, din localitatea Odoreu, care se deplasa cu un autoturism pe strada Păuleștiului, a surprins şi accidentat o minoră de 13 ani, din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea drumului pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma impactului, minora a fost rănită grav, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Karina a decedat în ziua de 3 septembrie și a fost inmormantata 5 zile mai târziu (8 septembrie).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.