Roland are nevoie de ajutor. Trăiește într-un scaun cu rotile (Foto)

Un tânăr de 18 ani, Roland, aflat în scaun cu rotile, cu o afectiune congenitala a coloanei, are nevoie de ajutor. Acesta locuiește într-o baraca la stadionul UNIO.

Un tânăr care m-a impresionat, ce merită să fie ajutat! Sper ca noi, comunitatea sătmărenă, să ne mobilizăm și facem ceva pentru viața acestui tânăr!

Vă rog dacă e posibil să mediatizați cazul “Rolland”, un tânăr de 18 ani, aflat în scaun cu rotile, cu o afecțiune congenitală a coloanei, ce locuiește într-o baracă de la stadionul UNIO, ce zilnic îl întâlnesc lângă restaurentul TEI, pentru a-și aduna bani pentru o operație la coloană. Am fost impresionat de felul cum arată (foarte îngrijit) și cum vorbește, dar mai ales de povestea lui( face parte dintr-o familie cu 7 copii, o soră a sa a murit în Franța în 2015, mama e grav bolnavă, cu diabet zaharat și probleme cardiace iar tata, muncitor la Florisal până luna trecută) . Nu a cerut, nu a cerșit, doar a stat….Pentru cei care doresc și au posibilitatea să îl ajute ….poate fi găsit la barăci lângă stadionul Unio…sau la nr.de telefon 0757366780 Rolland. Poate găsim și o cale de a-l ajuta! Este deosebit acest copil!” este mesajul postat pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.