Bataie intr-o masina, pe Podul Decebal. Tanara lovita cu pumnii (Foto)

Șocată de ceea ce a experimentat în trafic, în municipiul Satu Mare, o oradeanca a postat povestea pe Facebook. Femeia sustine ca în timp ce conducea, șoferul o lovea cu pumnii și palma pe tânăra de lângă el. Cu toate acestea, fata a negat ca ar fi fost lovita, deși ii curgea sânge de la ureche.

Incidentul a avut loc duminica, 4 octombrie în municipiul, la coborarea de pe Podul decebal din Satu Mare.

Buna ziua. Am intrat in acest grup cu speranta ca cineva din orasul vostru cunoaste aceasta mașina … aceste persoane din interiorul ei. Duminica venind sper casa in fata noastra era aceasta masina iar „animalul” de la volan ii dadea pumni si palmi in timp ce conducea femeii de langa el.

Am tras masina in fata lui astfel oprindu-l si intrebandu-l de ce o bate ? Animalul zicand intruna k nu a lovit-o doar se certau iar fata zicand k asa e … chiar dak ei ii curgea sange la ureche … de frica lui ma gandesc. Politia daca fata nu face plangere nu se baga … Nu se pot lua masuri in aceasta privința ? Am rugamintea de a distribui acesta postare pt a-l face cunoscut pe individul asta !!!” este postarea făcută de Lavinia Nascutiu.

Sursa foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.