COVID lovește la vârful Romaniei ! Mai mulți ministri, vizati de testare !

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a afirmat luni că ia în calcul să se testeze pentru a afla dacă este infectată sau nu cu noul coronavirus.

Întrebată dacă ia în calcul să se testeze, ministrul a răspuns: „Bineînţeles că sunt responsabilă şi niciodată nu voi pune în pericol pe nimeni. Dacă este necesar, voi face acest lucru, cum de altfel l-am mai făcut de mai multe ori, m-am testat pentru că trebuie să respectăm regulile, bineînţeles, şi voi face acest lucru”.

Precizările au fost făcute în contextul în care premierul Ludovic Orban a solicitat luni dimineaţă testarea pentru coronavirus, după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat într-un platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv.

Mai mult, vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, au declarat luni că se vor testa pentru a afla dacă au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Președintele, membri ai Guvernului, Primarul general ales al Capitalei se numără printre cei cu care premierul a avut întâlniri față în față după ce a participat, marțea trecută, la emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, care a fost diagnisticat pozitiv cu COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.