O mamica si un copil de 2 ani, dati jos din avion. Povestea femeii

O mamica și copilul ei de doar 2 ani au fost dați jos din avionul companiei Wizz Air, care face curse de la Luton (Londra) spre Satu Mare. Totul s-a întâmplat pentru ca micuțul plangea, sustine mama. Totul s-a intamplat sambata, 3 octombrie.

Eu și fiul meu în vârstă de 2 ani am avut cumpărat bilet de la Luton – Satu Mare. Am fost dați afară doar eu și fiul meu din avion după aproape 2 ore, mai exact 1:40. În prima jumăte de oră am stat și am așteptat cu toții să decoleze avionul, după cele 30 de minute trecute a venit stewardesa să îmi spună să pun copilul pe scaunul lui. În prima fază am încercat să îl așez pe scaunul lui, însă nu a vrut să stea, plângând și panicat că vrea la mama în brațe”, povesteste femeia.

Aceasta i-a spus stewardesei ca isi ia copilul in brate, incearca sa il calmeze, apoi il aseaza inapoi in scaun.

“La 5 minute am reușit să ne așezăm pe scaun sa înțeleagă că acolo este locul lui, am mâncat (2 biscuiți ce-am apucat), ne-am jucat pe telefon vreo 30 de minute. În acea jumătate de oră nu știam ce se întâmplă până când a venit iar managerul și mi-a zis să ne ridicăm să mergem după el. Panicată și eu la rândul meu, am întrebat care este cauza, unele persoane deja începeau să vorbească că voi fi dată jos. Managerul îmi spune așa: „aveți fișa medicală de la băiat, ați fost cu el la medic, are ceva probleme cu nervii?”. Am rămas șocată să aud asta, și încerc să îi explic ca este ok, el deja stătea de 30 minunte cuminte.

Managerul una și bună: „vă dăm jos, este prea târziu, vă rog să mă urmați”. În acel moment m-am ridicat fără să mă lase să îmi iau bagajele, am fost dusă în față. Trec alte câteva minute bune, îmi i-au datele de pe pașaport, îmi dă o hârtie la semnat și mă scoate din avion. Dată jos din avion urc în autobuz, nici un bagaj, încerc să le explic să le arăt pe bilet că am bagaje și la cală, până la urmă tot ce am avut în avion și pe scaun au adunat ei. (Nu m-au lăsat să îmi iau lucrurile).

Am fost dusă în Aeroport și lăsată acolo cu copilul de 2 ani, treaz de la 4 dimineața, nedormit, nemâncat. Urma să mâncăm în avion și să ajungem acasă la familie!”, povestește femeia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.