Microbuz lovit de TIR în Austria. 9 romani printre victime (Foto&video)

Nouă români au fost vicmele unui accident în Austria, fiind găsiți sub microbuzul în care erau, răsturnat după ce a lovit un TIR. A fost declanșat planul roșu de intervenție și 65 de pompieri și paramedici, din 7 echipaje, au intervenit la locul accidentului.

Microbuzul în care aceștia călătoreau și care se întrepta spre Salzburg s-a răsturnat după o coliziune cu un camion, fiind avariat serios, vineri noaptea, în jurul orei 00:30.

Un român în vârstă de 32 de ani și-a condus camioneta, cu alte opt persoane din România, în direcția Salzburg. A existat o ușoară coliziune cu un vehicul greu la joncțiunea Haid, din motive necunoscute, condus de un cetățean sârb, ăn vârstă de 41 de ani. Vehiculul șoferului de 32 de ani a derapat, a lovit balustrada din dreapta, s-a rostogolit și s-a răsturnat, rămânând pe plafon, grav deteriorat. În accident, trei ocupanți ai autoutilitarei au fost răniți. Au fost duși la UKH și la Kepler Uniklinikum Linz”, a anunțat Poliția.

Autostrada Wels a fost închisă timp de aproximativ trei ore între joncțiunea Haid și joncțiunea autostrăzii Weißkirchen an der Traun, în direcția Passau.

Sursa: www.ziarulromanesc.at

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.