Și-a lansat primul videoclip. Cantareata are doar 10 ani (Video)

Mara Doseanu, o copila de doar 10 ani din Oradea, și-a lansat primul videoclip. Este vorba de piesa „Mi se face dor”, compusă de Gabriel Băruța. Piesa se bucură de mare succes. La nici o zi de la lansare, clipul are peste 3.500 de vizualizări.

Coregrafia piesei a fost realizată de colegii Marei, de la Clubul ,,Stelele Dansului”, coordonați de instructorul Stelian Ghiță.

La vârsta de 8 ani a început să urmeze cursurile de canto la Meda Music, Meda Horjan fiind profesoara sa, alături de care studiază cu conștiinciozitate muzica ușoară. Tot atunci a început și cursurile de dans la „Stelele Dansului”.

Imediat după ce a început cursurile de canto, Mara Doseanu a participat și la primele concursuri și festivaluri, unde a ocupat locuri fruntașe. Amintim aici, locul I pentru debut, în anul 2008, la Festivalul Charisma sau locul II, la secțiunea canto 8-9 ani, la Festivalul Muzical ,,Lira” din Baia Mare.

Am văzut pe youtube tot felul de artiști și s-a născut în mine dorința de a avea propria piesă. M-am pregătit, am înregistrat-o și după două luni de pregătiri, clipul a văzut lumina zilei așa cum apare el pe youtube. Coregrafia a fost făcută împreună cu colegii mei de la dans și sunt foarte mândră de ei. Am mai cântat compoziții ale lui Gabriel Băruța, dar să ai propria piesă este cu totul altceva. Sunt foarte entuziasmată”, a dezvăluit eleva Colegiului Național „Iosif Vulcan” din Oradea.

Sursa: www.bihon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.