Campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice la Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare în colaborare cu Serviciul Local de Colectare al Asociației RoRec marchează Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice printr-o campanie de colectare selectivă care se derulează până în 26 octombrie! 

Astfel, până în 25 octombrie, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliul sătmărenilor sau de la sediul firmelor sătmărene, în urma comenzilor care se pot face prin apel gratuit la TelVerde 0800 444 800, de luni până sâmbătă, între orele 9.00 – 17.00.

În 17 octombrie, între orele 09.00 -15.00, sătmărenii interesați să scape gratuit de aparatele electrice vechi sau stricate, le pot aduce la unul din următoarele puncte provizorii de colectare deschise în următoarele locații: între orele 09.00 – 15.00:

Zona centru, lângă Colegiul Național ,,Ioan Slavici”
• Zona 14 Mai , Școala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu”
• Piața Titulescu, lângă Școala Generală nr. 10
• Cartier M14, lângă Școala Generală ,,Mircea Eliade”
• Cartier M17, lângă Școala Gimnazială ,,Ion Creangă”
• Cartier M16, lângă Școala Gimnazială ,,Avram Iancu”,
• Cartier M15, lângă Școala Gimnazială ,,Bălcescu Petofi”,
• Cartier Carpați, lângă Școala Gimnazială ,,Octavian Goga”.

Pentru deșeurile electrice predate, sătmărenii pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Premiile sunt: 5 x mixer, 5 x cafetieră, 5 x fier de călcat, 5 x trusă accesorii scule, 2 x cuptor cu microunde digital.

Mai multe detalii despre colectarea și reciclarea deșeurilor electrice și electronice pe site-ul: www.colecteaza.ro . Alege să respecți întreaga comunitate din care faci parte și, mai ales, mediul înconjurător – colectează responsabil deșeurile electrice!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.