Virtual Autonet Mobility Show – prima expoziție virtuală din domeniul auto, în România

Autonet Import a depus mereu eforturi pentru a dezvolta o colaborare profesională atractivă, dar și o relație personală strânsă cu partenerii săi. Evenimentul anual Autonet Mobility Show este unul dintre proiectele care a îmbinat mereu foarte bine cele două dimensiuni și a creat o legătură directă între producătorii de piese auto, profesioniștii din domeniul reparațiilor auto din România și echipa Autonet.

În ciuda perioadei dificile prin care trecem, compania sătmăreană consideră că aceste lucruri rămân foarte importante și a făcut pași pentru a menține vie acestă tradiție, organizând evenimentul în mediul online.

Platforma Virtual Autonet Mobility Show – www.virtualmobility.ro – găzduiește standuri virtuale ale celor mai importanți producători de piese și sisteme auto, echipamente de service, dar și ale departamentelor și companiilor Grupului Autonet.

Datorită prestigiului și recunoașterii de care se bucură expozanții evenimentului, acesta oferă un înalt nivel profesional, iar vizitatorii au ocazia să afle ultimele noutăți din acest segment al universului auto. Partenerii care ies în evidență cel mai mult în cadrul proiectului sunt: Bosch, Brembo, Castrol, Continental, Delphi, DRIv, Elring, Exide, KYB, Mahle, Mann Filter, Mobil 1, NRF, Schaeffler, Valeo, Varta, ZF/TRW.

Pe lângă dimensiunea profesională, Virtual Autonet Mobility Show va avea și secțiuni dedicate relaxării, în care toți membrii familiei sunt bineveniți.

Dacă facem o analiză a anilor trecuți, vedem că în fiecare an, în cadrul expozițiilor și a conferințelor pe care Autonet Import le-a organizat, am avut bucuria de a ne întâlni în persoană cu nu mai puțin de 5.000 – 6.000 de clienți și peste 300 de reprezentanți ai furnizorilor de componente auto. De aceea, am considerat că este de neconceput ca anul acesta să treacă fără să avem parte de această interacțiune cu exponenții de top din domeniu și cu clienții noștri. Lansarea de azi a fost precedată de o perioadă de șase luni de pregătiri și suntem foarte mândri că cei mai importanți furnizori de produse și servicii auto sunt alături de noi în acest proiect special” a declarat Cristian Matei, COO Autonet Import România.

Din informațiile noastre, în România, nimeni nu a mai realizat o platformă specială pentru o expoziție virtuală și, de aceea, suntem mândri că suntem primii care prezentăm un astfel de concept. În contrast cu un eveniment tradițional, expoziția online poate fi vizitată timp de o lună, fiind actualizată zilnic cu conținut, jocuri și premii, care vor completa atracțiile oferite de standurile 3D” încheie Tamás Ilonczai, Manager Marketing Autonet Import România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.