Doi tineri au evadat din arest ! Sunt cautati peste tot ! (Foto)

Doi tineri, ambii de 21 de ani, din Ucraina, au evadat azi noapte din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

Atât în municipiul Baia Mare, precum și în tot județul, au fost instituite filtre, pentru prinderea persoanelor în cauză.

Semnalmente primul tânăr: 1,80 m înălțime, ochi albaștri, păr blond tuns scurt. La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un tricou vișiniu, pantaloni trening negri cu dungă albă și avea șlapi în picioare.

Semnalmente cel de-al doilea tânăr: 1,70 m înălțime, ochi albaștri, păr șaten tuns scurt. La momentul evadării acesta era îmbrăcat cu un hanorac verde-negru, pantofi sport de culoare negru, șapcă culoare neagră, pantaloni trening negri.

Se pare că cei doi ar fi evadat pe geamul de la baia unității de arest, în jurul orei 12:00 noaptea, în timp ce polițiștii care ar fi trebuit să îi păzească ar fi… adormit. Oamenii legii și-au dat seama de evadare abia în dimineața aceasta, în jurul orei 5:00, când au mers să verifice celula tinerilor care trebuiau să fie duși la Cluj, la recursul procesului intentat de către aceștia împotriva măsurii arestării preventive.

Cei doi au ajuns în arestul IPJ Maramureș în data de 18 septembrie, alături de un al treilea tânăr care se află și acum în arestul IPJ.

Dacă informațiile se confirmă, sunt slabe șansele ca aceștia să mai poată fi prinși în timp util.

Sursa: www.actualmm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.