Azi este Ziua Mondiala a Persoanelor Varstnice

Astăzi, 1 octombrie, de Ziua Mondială a Persoanelor Vârstnice, trebuie să ne amintim de toți semenii noștri mai în vârstă, să conștientizăm poate mai mult ca altădată rolul important pe care l-au avut în dezvoltarea noastră personală, a familiei, a societății, a comunității în care trăim. Respectul față de ei, trebuie să existe zilnic.

Va veni ziua când şi noi, la rândul nostru, dacă vom fi sănătoşi, vom fi persoane vârstnice. Uneori nici nu ne dăm seama cât de repede trece timpul peste noi, iar viața, cu bune și rele, ne transformă din tinerii de azi în persoanele vârstnice de mâine.

Un telefon, o îmbrățișare, un zâmbet sau un gând bun sunt doar câteva dintre gesturile simple și normale care le pot demonstra afecțiunea noastră.

În fiecare an, Direcția de Cultură Carei a organizat un spectacol cu această ocazie. Din păcate, din cauza pandemiei Covid 19, manifestarea culturală din acest an nu va avea loc. Rămâne doar mesajul prin care le transmitem: Multă sănătate, fericire și bucurii alături de cei dragi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.