Șofer de TIR din Satu Mare, implicat într-un accident în Bihor. O persoana ranita (Foto)

Un șofer de TIR de 42 de ani din Batarci (judetul Satu Mare) a fost implicat într-un accident de circulatie, în nopatea de luni, 28 spre azi, 29 septembrie, la ora 00.19. 
Astăzi, 29 septembrie, la câteva minute după miezul nopții, pe DN 19, în afara localității bihorene Diosig, un bărbat de 41 de ani, din comuna Boianu Mare, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Satu Mare – Oradea, într-o curbă la dreapta, în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 42 de ani, din comuna Bătarci, județul Satu Mare. 
În urma accidentului rutier, soferul autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.
În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 41 de ani, care conducea autoturismul, prezenta o concentrație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Sursa foto: www.infooradea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.