Reactii după alegerile locale ! Se cere demisia lui Adrian Albu !

Consilierul municipal liberal, Romeo Pop, cere demisia „de onoare” al presedintelui Organizatiei Judetele a PNL Satu Mare, Adrian Albu, în urma scorului obținut de către acesta la alegerile locale din 27 septembrie.

Buna ziua!

In calitate de vechi membru si consilier local (încă) al PNL, ma vad obligat de împrejurări să ii cer demisia de onoare președintelui organizației județene a partidului, Adrian Albu! Scorul obținut de domnia sa la aceste alegeri locale, după patru mandate de consilier si doua de viceprimar (in funcție in ultimii patru ani) nu face decât să dovedească modul punitiv al reacției cetățenilor, acesta fiind rezultatul abdicării de la valorile liberale autentice, a cârmuirii partidului intr-un mod discreționar, haotic si neprofesionist !

In condițiile în care PNL a obținut la nivel național un scor istoric de aproape 35 de procente, nu poti sa mai aduci nici un fel de argument plauzibil cu ale tale 10 procente care ti-au adus un „onorabil” loc 4, după USRPLUS si PSD si care oricum te-au aruncat în derizoriu !

Ca sa evit orice speculații, am sa recunosc din start ca activitatea mea din ultimii ani la partid a lăsat de dorit tocmai din motivele expuse mai sus, dar am continuat să mă achit cu cinste si responsabilitate față de cetățeni, în funcția de consilier !”, este mesajul consilierului local Romeo Pop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.