Elevii de nota 10 la Evaluarea Nationala si Bacalaureat, premiati (Foto)

Astăzi, 29 septembrie, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a organizat o festivitate restrânsă, în sala festivă a Colegiului Național „Ioan Slavici”, în care i-a premiat pe elevii care au obținut media 10 în cadrul Examenului de Evaluare Națională, respectiv a Examenului Național de Bacalaureat, 2020.

Este vorba despre șapte elevi de clasa a VIII-a, și anume: Cherecheș D. Tudor Mihai, Mezei S. Raluca Maria, Tăbăcaru P.D. Gabriel Sergiu, Ududec V.F. Maria Alexandra, de la Colegiul Național „Ioan Slavici” Satu Mare; Mateș C.F. Andra Maria, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare; Șerba S. Oana Maria, de la Școala Gimnazială „Mircea Eliade” Satu Mare; Berinde C.D. Sara, de la Liceul Teoretic Negrești-Oaș, respectiv o elevă de clasa a XII-a, Balog M.G. Denisa Raluca, de la Colegiul Național „Ioan Slavici” Satu Mare.

Elevii au primit și stimulente financiare, în semn de apreciere a muncii depuse. Acestea se acordă potrivit cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 714/27.08.2020. Cuantumul acordat este de 1000 lei pentru absolvenții clasei a VIII-a și 3000 lei pentru absolvenții de liceu.

Având în vedere actualul context pandemic, numărul participanților a fost foarte restrâns, fiind prezenti doar elevii premiați, însoțiți de părinți și de profesorii care i-au pregătit la clasă. 

A fost o întâlnire emoționantă, un prilej unic în care s-a pus la loc de cinste munca asiduă a elevilor, vocația, dedicarea dascălilor, dar și grija părinților de a-i îndruma pe copii spre tainele cunoașterii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.