Curse aeriene externe din Oradea, spre trei tari. Pe când și din Satu Mare ?

Ryanair va opera din nou curse externe de pe Aeroportul Internaţional Oradea spre şi dinspre Italia, Germania şi Anglia. Este vorba despre 4 rute, în trei tari. Anuntul a fost făcut astăzi, 29 septembrie, de către compania aeriană.

Judetul Satu Mare rămâne din noi în afara „hartii” marilor companii aeriene.

Ryanair, compania aeriană numărul 1 din Europa, anunţă astăzi că se întoarce, odată cu programul de iarnă 2020, la Oradea, lansând 4 rute spre Londra Stansted, Milan Bergamo, Bologna şi Dusseldorf Weeze – toate operate de două ori pe săptămână – începând din decembrie 2020, ca parte a programului Ryanair din România Iarnă 2020 – Vară 2021” a anuntat compania pe site-ul oficial.

Suntem încântaţi să reluăm zborurile noastre în Oradea cu patru rute spre Londra Stansted, Milano-Bergamo, Bologna şi Dusseldorf Weeze, începând din decembrie 2020, operând de două ori pe săptămână. Pentru a sărbători această lansare, punem în vânzare locuri cu preţ redus, începând de la 14,99 euro, pentru călătorii până în ianuarie 2021, care vor putea fi rezervate până joi, 1 octombrie, la miezul nopţii. Cum aceste locuri cu preţuri mici vor fi luate rapid, clienţii ar trebui să intre pe site-ul www.ryanair.com pentru a nu le rata”, a transmis Jason McGuinness, directorul comercial al companiei Ryanair.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.