S-a decis ! Urnele se închid la ora 21.00 !

Solicitarea Ministerului Afacerilor Interne de prelungire a votării după ora 21.00 pentru persoanele care aşteaptă în proximitatea secţiilor să îşi exercite dreptul de a alege a fost respinsă de Biroul Electoral Central, potrivit unor oficiali ai BEC.

Biroul Electoral Central s-a întrunit duminică într-o nouă şedinţă la ora 18.00, pe ordinea de zi aflându-se mai multe solicitări de la partide sau asociaţii legate de procesul electoral, precum şi cea transmisă de MAI. Din păcate pentru mii de români pe care probabil îi va prinde ora 21.00 la coadă, în faţa secţiilor de votare, cererea MAI a fost respinsă de Biroul Electoral Central.

Tinând cont de îngreunarea exercitării votului pentru respectarea măsurilor de protecţie sanitară, vă adresăm rugămintea să analizaţi şi să dispuneţi posibilitatea prelungirii votării după ora 21.00, acolo unde există persoane care aşteaptă în proximitatea localului secţiei de votare”, se arată în nota semnată de Gheorghe Sorescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.