Kereskenyi Gabor. Primele declaratii: „Voi fi primarul tuturor satmarenilor în continuare”

UPDATE: Rezultate partiale: La numaratoarea a peste 60% din voturi, Kereskenyi Gabor este la 55%.

UDMR anunța victoria primarului în funcție, Kereskenyi Gabor, pentru un nou mandat în fruntea municipiului resedinta de judet. Printr-o declarație făcută în aceasta noapte la sediul UDMR, Kereskenyi le-a mulțumit tuturor celor care l-au votat, dar și celor care nu l-au votat, sau nu s-au dus la urne.

Le mulțumesc satmarenilor care m-au votat, dar și celor care nu m-au votat, sau care nu s-au prezentat la vot și pot sa le promit ca voi fi primarul tuturor satmarenilor în continuare. Ii asigur ca ne vom stradui să facem fata asteptarilor satmarenilor, sa punem în practica proiectele începute, să facem tot ce ne sta în putintra pentru dezvoltarea Satmarului, pentru viitorul orașului nostru. Toate acestea le voi face împreuna cu echipa mea, caruia ii mulțumesc pentru toată munca depusa în ultimii patru ani. Și nu în ultimul rând, vreau sa mulțumesc familiei care mi-a dat energie în aceste zile” este declarația primarului Kereskenyi Gabor.

2 Comentarii la "Kereskenyi Gabor. Primele declaratii: „Voi fi primarul tuturor satmarenilor în continuare”"

  1. Pingback: Rezultate finale alegeri locale 2020 Primăria Satu Mare. Kereskenyi Gabor, actual primar, este câștigătorul. Ce promite - Știri la timp !

  2. Pingback: Rezultate finale alegeri locale 2020 Primăria Satu Mare. Kereskenyi Gabor, actual primar, este câștigătorul. Ce promite – Romania News

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.