Perchezitii în trei judete, printre care și Satu Mare. Ce cauta mascatii ?

Percheziții de amploare în Sibiu, Satu Mare și Timiș la locuințele mai multor persoane care făceau contrabandă cu alcool și țigări. Două persoane au fost reținute.

Astfel, la data de 25 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu și cu sprijinul colegilor din cadrul I.P.J. Satu Mare și I.P.J. Timiș, au efectuat 8 percheziții domiciliare pe raza județelor Sibiu, Satu Mare și Timiș, acțiune operativă într-un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu alcool și țigări.

Din cercetările efectuate de către polițiștii sibieni în urma sesizării din oficiu a rezultat faptul că, în cursul lunii septembrie a acestui an, pe raza județelor Sibiu și Timiș, mai multe persoane fizice dețin și comercializează alcool etilic provenit din contrabandă, fără calcularea și achitarea taxelor, impozitelor și accizelor datorate bugetului de stat.

Cu ocazia perchezițiilor desfășurate în cursul zilei de vineri pe raza celor trei județe, polițiștii au identificat și ridicat în vederea confiscării sumele de 50.000 de lei și 1.110 euro, cantitatea de 5.705 litri alcool și 3.360 de țigarete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.