Kereskenyi Gabor: „UDMR atrage atenția sătmărenilor să nu cadă victima manipulărilor”

În cursul acestei zile (azi, 26 septembrie), mai mulți satmareni au primit SMS-uri în limba maghiara, de pe numărul de telefon 0741741170, prin care se încearcă provocarea unor conflicte inter-etnice, spune primarul Satmarului, candidatul UDMR pentru functia de primar al municipiului resedinta de judet, Kereskenyi Gabor.

Szatmarnémeti, Magyar volt, Magyar lesz! Szavazz!”, este mesajul transmis prin SMS.

Pentru a clarifica situația, Kereskenyi spune ca vor fi sesizati atât Biroul Electoral Judetean cât și Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Maere.

Iată mesajul UDMR Satu Mare:

Organizația județeană a UDMR atrage atenția sătmărenilor să nu cadă victima manipulărilor. Mai mulți sătmareni au primit sms-uri, de exemplu de la numărul 0741741170, cu mesaje scrise în limba maghiară, cu greșeli ortografice, prin care vor să se provoace conflicte inter-etnice.

Bănuielile noastre se îndreaptă spre două formațiuni politice care în ultima lună au dus o campanie murdară. UDMR va sesiza Biroul Electoral Județean și Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Facem un apel la sătmăreni să respingă aceste manipulări”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.