Arafat a dat ordin! Ce se va interzice mâine ?

Secretarul de stat Raed Arafat a spus că duminică, în ziua votului la alegerile locale, vor exista foarte probabil români care vor încerca să intre în incinta secţiilor fără a purta mască şi vor reclama că nu le este respectat dreptul la vot.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a subliniat că forţele de ordine care vor fi prezente la secţiile de votare din întreaga ţară, precum şi preşedinţii acestor secţii au primit instrucţiuni precise pentru a se evita incidentele de acest tip.

La secțiile de vot, ce n-aș dori să văd – și sper să nu vedem acest lucru – sunt oamenii care vor veni și o să insiste să intre fără masca și e clar că forțele de ordine care sunt acolo nu le vor permite să intre fără mască. Sau mască purtată sub nas sau sub bărbie sau să intre în secție cu mască, după care să o scoată acolo ca să arate că el sau ea nu poartă mască.

Cred că aici avem un risc și sunt convins că vor lua măsuri, pentru că indicațiile sunt foarte clare: președinții secțiilor de votare și cei care păzesc secțiile de votare nu vor permite acest lucru”, a declarat Raed Arafat, vineri seara, la Digi24.

Arafat subliniază că nimeni nu va putea acuza că a venit fără mască şi nu este lăsat să voteze, pentru că vor exista măşti la fiecare secție de vot pentru persoanele care au venit fără una de acasă.

Sursa: www.capital.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.