Vremea o ia razna. Ce spun meteorologii ?

Potrivit meteorologilor, astazi, 25 septembrie, vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse şi descărcări electrice local la munte, iar în a doua parte a intervalului, pe arii în general restrânse, cu o probabilitate mai mare de apariţie în vest şi nord-vest.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, viteze mai mari urmând a se înregistra pe creste, iar local şi temporar dar la intensităţi mai mici, îndeosebi în regiunile vestice, estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 32 de grade, iar cele minime în general între 13 şi 17 grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

La începutul intervalului, cu totul izolat va fi ceaţă.

Sâmbătă, instabilitatea va creşte treptat. Plouă în mai multe reprize în regiunile intracarpatice, iar mai târziu o să plouă şi în restul ţării. Se pot strânge 40 l/mp iar vântul se înteţeşte peste tot.

Duminică, se răceşte în majoritatea zonelor ţării şi vântul va avea intensificări. O să plouă în vest, centru şi nord dar în rest, găsim vreme bună şi ploi sporadice.

Luni vremea va fi instabilã. Ploile vin mai întâi în regiunile vestice şi în cele nord-vestice, apoi şi în restul ţării. Vor fi averse consistente iar vântul va sufla mai tare în jumãtatea de est a tãrii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.