Ioana Bran: „Un vot pentru candidații noștri este, în realitate, un vot acordat dezvoltării comunității”

La Satu Mare, campania PSD a fost foarte civilizată. De fapt, a fost frumoasă! Sunt mulți tineri în echipa PSD, au fost sute de întâlniri cu oameni și mai ales, s-a vorbit despre proiecte de care comunitățile noastre au nevoie ca de aer”, spune deputatul social-democrat de Satu Mare, Ioana Bran.

Iată declarația parlamentarului Ioana Bran:

Știm cu toții că astăzi se încheie campania electorală, nu am să mai spun și eu. Eu vreau să vorbesc despre ziua de mâine și cea de duminică.

Mâine vom sta cu toții și vom analiza ce am văzut în această ultimă lună. Vom compara ce am auzit de la candidați. Și, pentru mulți, mâine e ziua deciziei. În liniște, acasă, în familie.

La Satu Mare, campania PSD a fost foarte civilizată. De fapt, a fost frumoasă! Sunt mulți tineri în echipa PSD, au fost sute de întâlniri cu oameni și mai ales, s-a vorbit despre proiecte de care comunitățile noastre au nevoie ca de aer.

Sper că sătmărenii vor alege pragmatic. Un vot pentru candidații noștri este, în realitate, un vot acordat dezvoltării comunității.

Ziua alegerilor va fi mai complicată decât până acum. Au fost luate măsuri speciale pentru protecția sănătății oamenilor. Atât alegători, cât și cei din secțiile de votare. Cu toții vom purta mănuși de protecție, secțiile și ștampilele se vor dezinfecta neîncetat. Vom avea patru buletine de vot în față: Consiliul Local, Consiliul Județean, Primar, Președinte de Consiliu Județean. Repet, la Satu Mare avem cei mai buni candidați!

Sper că veți merge la vot! Este important pentru fiecare cartier, sat, comună, oraș și județ să fie conduse de oameni competenți. Aceasta este oferta PSD Satu Mare.

Le doresc succes colegilor mei candidați, îi felicit pentru munca lor și le urez spor la treabă în noile funcții, de luni încolo !”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.