Dorel Coica: “Batalia electorala s-a dat intre Dorel Coica si Kereskenyi Gabor”

Din punctul meu de vedere, bătălia electorala s-a dat intre Dorel Coica și Kereskenyi Gabor. “Dacă doriți un oraș modern atunci mă votați pe mine”, a declarat candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, în cadrul unei conferințe de presa organizata astăzi, 25 septembrie.

“Și eu am primit din partea UDMR-ului o scrisoare, probabil folosind baza de date al Apaserv-ului. Este jenant ca sa folosești baza de date ale oamenilor, pentru a-i invita la vot”, spune Coica, referindu-se la o scrisoare pe care a primit-o, ca invitație la vot.

“Mulțumesc PSD ca m-au invitat sa candideze pe lista partidului pentru funcția de primar. Rațiu s-a lăudat ca a reînființat cabinetele stomatologice școlare. Nu este adevărat. Rațiu este un mincinos, ca de obicei. Cabinetele au fost înființate de dr. Simu” a subliniat candidatul PSD.

Dorel Coica a vorbit și despre proiectele pe care le-a lăsat moștenire actualei administrații.

“Am reușit sa înlătur câteva copertine negre care s-a așezat pe imaginea mea în municipiul Satu Mare. Sunt un primar care a lăsat ceva moștenire lui Kereskenyi. De ce am dorit sa candideze? Am dorit sa continui ceea ce am început. Am lăsat domnului Kereskenyi proiecte cu finanțări cu tot. Am încercat în aceasta campanie sa facem alianțe anti-Kereskenyi și anti-Pataki. Singurul deschis a fost Adrian Cozma. Albu s-a opus. A zis ca el a lucrat bine cu Kereskenyi. Cu Rațiu nu s-a putut. Domnul Panait este un tânăr care promite, dar a sărit niște etape și nu are experiență administrativa. El a căzut într-adevăr cursa”, mai spune Coica.

Dacă va fi ales primar, Coica spune ca ar vrea sa realizeze un “oraș de joaca” precum la Târgu Mureș, dar și un parc comparabil cu Herăstrăul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.