Se asfalteaza drumul spre Amati !

Continuă lucrările de modernizare a drumului județean DJ 193A.

De la începutul lunii septembrie, pe acest drum au fost executate lucrări de impermeabilizare a stratului de piatră spartă pe tronsoanele de la Satu Mare la Amați, în intravilanul localităților Rușeni și Tătărești, iar pe tronsoanele dintre Amați și Rușeni, respectiv Rușeni-Tătărești, au fost realizate lucrări de întreținere a stratului de piatră spartă.

Pe tronsonul de la ieșirea din localitatea Tătărești spre localitatea Necopoi au fost începute lucrările de reparații cu mixtură asfaltică a stratului de beton astfaltic existent. Totodată, pe tronsonul de la Rătești spre Solduba, s-a început decopertarea stratului vegetal în vederea executării casetelor de lărgire a părții carosabile.

Începând de joi, 24 septembrie, în funcție de condițiile meteorologice, subcontractantul ARL Cluj va începe lucrările de așternere a unui strat de mixtură asfaltică de bază, în grosime de 6 cm, începând de la ieșirea din municipiul Satu Mare spre Amați, Rușeni, Tătărești, iar pe porțiunea de drum de la Rătești spre Solduba vor fi continuate lucrările de decopertare, astfel încât de săptămâna viitoare să înceapă execuția casetelor de lărgire a părții carosabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.