Merita tot respectul ! Asociatia „Uniti pentru Satu Mare” a strâns bani pentru David !

Oamenii cu suflet mare din Satu Mare și-au dat mana pentru a-l ajuta pe David Mare, în lupta sa cu cancerul. Adolescentul de 14 ani are nevoie de ajutor financiar pentru următoarea intervenție chirurgicala, care presupune un transplant de celule stem.

Costul transplantului se ridica la suma de 73.000 de euro. Și aici intervine sprijinul unor oameni cu suflet mare. Este vorba despre membri Asociatiei „Uniti pentru Satu Mare”, care au dat mana de la mana pentru a salva viața multiplului campion European și Mondial, David Mare. Prima transa a banilor a fost deja virata. Este vorba despre suma de 110.000 lei, bani stransi de la membri Asociatiei „Uniti pentru Satu Mare”. Pana la sfârșitul acestei săptămâni urmează o a doua transa de bani, care va completă suma necesara interventiei de transplant de la clinica din Italia.

Despre David Mare trebuie știut ca este un elev si sportiv de exceptie, în vârstă de 14 ani, din Satu Mare, multiplu campion European si Mondial WUKF, membru al Clubului Sportiv Karate Zanshin.

David se lupta cu cancerul, o forma de Sarcom Ewing, ce s-a instalat pe osul lung al mâinii stangi. El a început curele de chimioterapie in aprilie 2020 in Cluj-Napoca, imediat ce s-a descoperit aceasta afectiune, a fost operat la finele lunii august 2020 in Italia si i s-a facut transplant de grefa de os. Costurile transplantului, care au fost suportate de familie, au ajuns la 26 000 euro.

Din pacate, in urma biopsiei, a rezultat faptul ca are nevoie urgenta de transplant de celule stem. Costul transplantului conform facturii emise de aceeasi clinica din Italia, este de 73,000 de euro.

Asociația „Uniți pentru Satu Mare”, consecventă scopului pentru care a fost înființată este alături de David Mare în aceste vremuri dificile pentru tânărul sportiv și familia sa. Toate sumele de bani care s-au strâns și se vor strânge în contul asociației vor fi utilizate exclusiv pentru David Mare, precum și pentru ajutorarea persoanelor defavorizate, copii și bătrâni.

Cei care doresc să doneze sume de bani, o pot face în următorul cont bancar:

ASOCIAȚIA UNIȚI PENTRU SATU MARE

Sediul: str. Tudor Vladimirescu nr. 2 ap. 9 Satu Mare.

Cont bancar: RO06UGBI0000342012203RON

Garanti BANK Satu Mare.

CUI: 39764070.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.