Ani grei de puscarie pentru mama din Cluj care și-a ucis copilul ! (Foto)

Mama care și-a omorât copilul în bătaie pe strada Timisului, Maria Sonia Alb, din cartierul Mărăști, și a plecat de acasă abandonându-l, a fost condamnată la 23 de ani și 3 luni de închisoare cu executare.

Băiatul găsit mort în casă avea 9 ani, iar mama l-a agresat și pe fratele lui geamăn. Conform judecătorilor, mama și-a omorât copilul în bătaie cu o coadă de mătură, după care a plecat de acasă.

Cazul băiatului de 9 ani de la Cluj, ucis în bătaie de propria mamă în iulie 2019, a atras ochi întregii țări.

Luca și fratele său au fost abandonați la naștere şi până la vârsta de cinci ani au fost crescuți de o familie de asistenţi maternali, lângă Cluj. Femeia care i-a născut i-a cerut înapoi pe amândoi acum 4 ani – după ce a primit de la primărie o locuinţă, iar din acel moment a început calvarul.

În momentul în care au luat copiii înapoi, familia a fost monitorizată și de către specialiștii din cadrul Protecției Copilului, însă nimeni nu a făcut nicio sesizare.

Reprezentanții DGASPC Cluj susțin însă că în cele șase luni de monitorizare nu au existat suspiciuni de abuz, spunând că ”și comunitatea trebuie să se implice”, iar ”dacă există suspiciuni de un episod violent în familie, este obligat să se anunţe direcţia”.

Mama lui Luca și-a recunoscut vina în fața procurorilor și a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, iar conform surselor din anchetă, femeia l-ar fi lovit pe cel mic pentru că a mințit-o.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.