๐—”๐˜‚๐˜๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ ๐—ก๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜‚๐—น๐˜‚๐—ถ โ€“ ๐—Ÿ๐—ถ๐—ฝ๐˜€๐—ฎฬ† ๐˜๐—ผ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฎฬ† ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ถ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฎ ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐˜๐—ฎฬ†๐˜ฬฆ๐—ถ๐—น๐—ผ๐—ฟ ๐˜€๐—ฎฬ†๐˜๐—บ๐—ฎฬ†๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ

Una dintre cele mai mari carenศ›e ale municipiului Satu Mare este lipsa drumurilor rapide sau a autostrฤƒzilor care sฤƒ tranziteze proximitatea oraศ™ului nostru.

Cea mai apropiatฤƒ autostradฤƒ de noi este la o depฤƒrtare de 50 km ศ™i este pe teritoriul Ungariei, iar Autostrada Transilvaniei (A3) va trece la 100 km de noi.

Din aceastฤƒ cauzฤƒ, autoritฤƒศ›ile locale ar fi trebuit sฤƒ se implice activ รฎn realizarea singurului proiect de infrastructurฤƒ rutierฤƒ care va tranzita Satu Mare. Este vorba despre Autostrada Nordului, proiect iniศ›iat de deputatul PMP de Bistriศ›a-Nฤƒsฤƒud, Ionuศ› Simionca.

Traseul Autostrฤƒzii Nordului va trece prin Satu Mare โ€“ Baia Mare โ€“ Bistriศ›a โ€“ Vatra Dornei โ€“ Suceava.

Colegul meu, deputatul Ionuศ› Simionca, duce o campanie puternicฤƒ pentru realizarea cรขt mai grabnicฤƒ a Autostrฤƒzii Nordului ศ™i orice sprijin venit de la autoritฤƒศ›ile de pe traseul autostrฤƒzii este important.

Am aflat cu stupoare cฤƒ niciun politician din Satu Mare nu l-a contactat pentru a-i oferi sprijin pentru ca aceastฤƒ iniศ›iativฤƒ legislativฤƒ sฤƒ se concretizeze mai repede.

Nimeni din administraศ›ia municipiului nu a prezentat interes pentru aceastฤƒ iniศ›iativฤƒ. Avem 2 deputaศ›i ศ™i un senator UDMR, care puteau sฤƒ facฤƒ lobby pentru Satu Mare.

Avem doi VicePrimari din partea PNL, partid aflat la guvernare, care nu au fฤƒcut nimic pentru acest proiect de maximฤƒ importanศ›ฤƒ pentru Satu Mare.

Este doar un alt eศ™ec al unei administraศ›ii girate de viceprimarul Adrian Albu, care susศ›ine cฤƒ ศ™tie care sunt proiectele strategice vitale pentru Satu Mare, dar care nu a miศ™cat un deget pentru a face ceva รฎn acest sens, timp de 4 ani. Cu toate astea, acum, รฎn calitate de candidat PNL la Primฤƒria Satu Mare cere votul sฤƒtmarenilor pentru a deveni Primar.

Dragi sฤƒtmฤƒreni, consider cฤƒ este momentul sฤƒ luฤƒm atitudine. Duminicฤƒ ne alegem viitorul oraศ™ului pentru urmฤƒtorii 4 ani, astfel cฤƒ trebuie sฤƒ avem grijฤƒ cu cine votฤƒm; ศ™i mai ales: cu cine nu votฤƒm!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site foloseศ™te Akismet pentru a reduce spamul. Aflฤƒ cum sunt procesate datele comentariilor tale.