Halucinant ! Motivul pentru care a violat un copil de 6 ani ! Judecatorii i-au redus pedeapsa !

După ce a spus în faţa judecătorilor că a abuzat sexual un copil de 6 ani pentru a nu-şi înşela nevasta, magistraţii i-au redus, pedeapsa la jumătate. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani din judetul Iasi.

Marian Loghin trăieşte alături de rude şi fiul său minor pe aceeaşti stradă cu victima, un băiat de 6 ani. Nevasta lui Loghin munceşte în Cipru de mai mulţi ani şi se întoarce acasă de două ori pe an. Prima agresiune sexuală a avut loc în iulie 2017, când victima şi fiul lui Loghin se jucau pe calculator. Loghin şi-a trimis fiul la un magazin, pentru a putea rămâne singur cu victima.

În momentul în care fiul său a plecat spre magazin, inculpatul a ridicat pe persoana vătămată minoră de la calculator, unde acesta se juca, şi, profitând de incapacitatea acestuia de a înţelege semnificaţia anumitor acte, precum, şi de relaţia de autoritate pe care o avea asupra acestuia, l-a aşezat pe patul din cameră, şi-a dat jos pantalonii şi lenjeria intimă şi i-a solicitat persoanei vătămate să-i frece penisul”, au precizat judecătorii, în motivarea sentinţei. Aceştia au mai arătat că agresorul a întreţinut şi un act sexual oral cu copilul, la finalul căruia i-a cerut minorului să rămână “secretul lor”.

Ulterior, între iulie 2017 şi decembrie 2018, individul a violat de 5-6 ori victima, de fiecare dată copilul provocându-i plăcere prin sex oral.

Inculpatul şi-a justificat gestul prin aceea că, întrucât soţia sa era plecată din ţară, iar el simţind nevoia de a face sex, a preferat să se masturbeze şi să îşi satisfacă plăcerile sexuale cu un copil, deoarece nu a vrut „sa-si strice casa”.

În cele din urma, judecatorii i-au redus pedeapsa la 7 ani. Potrivit Codului Penal, pentru viol asupra unui minor pedeapsa maximă este de 12 ani, iar pentru agresiune sexuală – de 10 ani.

Sursa: www.adevarul.ro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.