Trăim în orașul minunilor ! A cumpărat un produs la „reducere”, dar a plătit mai mult decât prețul initial ! (Foto)

Ca suntem furati pur și simplu, la casele de marcat ale supermarket-urilor, nu mai este pentru nimeni o noutate. Dar asta se întâmpla și în perioada așa-ziselor campanii de reduceri.

Azi, 21 septembrie, a pățit-o și o satmareanca. Femeia și-a cumpărat din mall un produs pentru care a plătit la casa 64,90 de lei. Curioasa sa vadă cât a câștigat de fapt de pe urma acestei reduceri, ajunsa acasă, satmareanca a dezlipit eticheta cu prețul la „reducere” sa vadă cât a fost cel initial. Mare i-a fost mirarea sa constate ca „marea reducere” nu este decât o mare minciuna ! Prețul initial este de 59,90 lei. În concluzie, femeia a plătit mai mult cu toate ca s-a anunțat cu surle și trambite campania marilor reduceri.

Buna ziua. Prietena mea, si-a achizitionat azi din mall, mai exact din magazinul New Yorker un articol la reducere. Cand a ajuns acasa, de curiozitate a dat jos pretul redus ca sa vada care a fost pretul initial”, spune amica femeii pagubite.

Cu toate ca diferența nu este chiar atât de mare, însă se vede clar cum suntem trasi pe sfoara de tot felul de campanii la reducere !

Un Comentariu la "Trăim în orașul minunilor ! A cumpărat un produs la „reducere”, dar a plătit mai mult decât prețul initial ! (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.