Mihai Huzau: โ€ž๐‚๐ฅ๐ฎ๐›๐ฎ๐ฅ ๐’๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ฏ ๐Œ๐ฎ๐ง๐ข๐œ๐ข๐ฉ๐š๐ฅ ๐’๐š๐ญ๐ฎ ๐Œ๐š๐ซ๐ž ๐ง๐ž๐œ๐ž๐ฌ๐ข๐ญ๐šฬ† ๐ซ๐ž๐Ÿ๐จ๐ซ๐ฆ๐š ๐ข๐ฆ๐ž๐๐ข๐š๐ญ๐šฬ†โ€

๐ผ๐‘›๐‘๐‘œ๐‘š๐‘๐‘’๐‘ก๐‘’๐‘›๐‘กฬฆ๐‘Ž ๐‘ข๐‘›๐‘ข๐‘– ๐‘‘๐‘–๐‘Ÿ๐‘’๐‘๐‘ก๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘ ฬฆ๐‘– ๐‘–๐‘”๐‘›๐‘œ๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘›๐‘กฬฆ๐‘Ž ๐‘Ž๐‘‘๐‘š๐‘–๐‘›๐‘–๐‘ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘กฬฆ๐‘–๐‘’๐‘– ๐‘™๐‘œ๐‘๐‘Ž๐‘™๐‘’ ๐‘‘๐‘–๐‘ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘ข๐‘”๐‘’ ๐‘ ๐‘๐‘œ๐‘Ÿ๐‘ก๐‘ข๐‘™ ๐‘ ๐‘Žฬ†๐‘ก๐‘š๐‘Žฬ†๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž๐‘›!

๐๐ซ๐จ๐›๐ฅ๐ž๐ฆ๐ž ๐ฃ๐ฎ๐ซ๐ข๐๐ข๐œ๐ž ๐ ๐ซ๐š๐ฏ๐ž ๐ญ๐จ๐ฅ๐ž๐ซ๐š๐ญ๐ž ๐๐ž ๐š๐œ๐ญ๐ฎ๐š๐ฅ๐š ๐š๐๐ฆ๐ข๐ง๐ข๐ฌ๐ญ๐ซ๐šศ›๐ข๐ž ๐ฅ๐จ๐œ๐š๐ฅฤƒ

Problemele juridice grave, distribuirea discreศ›ionarฤƒ a bugetelor pe secศ›ii ศ™i problemele de comunicare sunt datorate exclusiv actualei conduceri CSM ศ™i executivului din cadrul Primฤƒriei Satu Mare, care tolereazฤƒ ศ™i gireazฤƒ incompetenศ›a de mulศ›i ani.

CSM este antrenat รฎn cรขteva procese cu despฤƒgubiri de peste 100 mii de lei, achitate din bugetul Consiliului Local, adicฤƒ din banii sฤƒtmฤƒrenilor.

Niciodatฤƒ Consiliul Local sau Primฤƒria nu a deschis vreo acศ›iune civilฤƒ pentru a identifica vinovaศ›ii sau pentru a recupera aceste sume.

๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ณ๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐˜‚๐—ผ๐˜€ ๐˜€ฬฆ๐—ถ ๐—น๐—ถ๐—ฝ๐˜€๐—ฎ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ถ๐˜‡๐—ถ๐˜‚๐—ป๐—ฒ

Toate problemele cu care se confruntฤƒ sportul sฤƒtmฤƒrean pornesc de la managementul defectuos ศ™i lipsa de viziune de care dฤƒ dovadฤƒ coducerea CSM Satu Mare.

De asemenea, nu existฤƒ nici un program coerent la nivel de municipalitate pentru a-i stimula pe tineri sฤƒ facฤƒ sport la nivel de masฤƒ. Actuala conducere a Clubului Sportiv Municipal nu face ศ™i nici nu are intenศ›ia de a face nimic รฎn privinศ›a asta

Avem sportivi extrem de talentaศ›i, dar nu li se oferฤƒ suficient sprijin pentru a face performanศ›ฤƒ. Din cauza asta, aleg sฤƒ plece รฎn alte pฤƒrศ›i.

๐—ฃ๐—Ÿ๐—”๐—ก ๐—ฑ๐—ฒ ๐— ๐—”๐—ฅ๐—ž๐—˜๐—ง๐—œ๐—ก๐—š ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜…๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜

Nu este normal ca toate secศ›iile din cadrul CSM sฤƒ se bazeze doar pe banii primiศ›i de la Primฤƒrie.

Nu existฤƒ un Plan de Marketing coerent pentru promovarea activitฤƒศ›ilor sportive din cadrul CSM, aศ™a cum nu existฤƒ un Plan pentru atragerea de fonduri sau finanศ›ฤƒri suplimentare.

Organizฤƒm competiศ›ii la care nu avem spectatori sau sponsori, nici mฤƒcar la meciurile echipei de baschet feminin, vicecampioana naศ›ionalฤƒ.

Ne place sฤƒ ne mรขndrim cu campionii noศ™tri, dar nu facem nimic pentru a-i preศ›ui ศ™i sprijini.

Orice strategie aplicฤƒ actuala conducere a CSM, este evident cฤƒ aceasta nu este angrenatฤƒ รฎn zilele noastre. Contractele sunt fฤƒcute pe genunchi, fฤƒrฤƒ consultanศ›ฤƒ juridicฤƒ, astfel cฤƒ pierdem o grฤƒmadฤƒ de bani pe care Consiliul Local รฎi plฤƒteศ™te din banii comunitฤƒศ›ii.

Practic, sฤƒtmฤƒrenii plฤƒtesc scump incompetenศ›a !

๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ฝ๐˜‚๐—ป ๐˜‚๐—ป ๐˜€๐—ฒ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ผ๐—น๐˜‚๐˜ฬฆ๐—ถ๐—ถ ๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐—–๐—ฆ๐— :

– plan de marketing pentru promovarea activitฤƒศ›ilor sportive din cadrul CSM (sau externalizarea acestui proces cฤƒtre o firmฤƒ specializatฤƒ รฎn cazul รฎn care nu reuศ™im angajarea unui specialist)

– plan pentru atragerea de fonduri sau finanศ›ฤƒri suplimentare (vรขnzare de bilete, vรขnzare de obiecte promoศ›ionale, รฎnchirieri de locaศ›ii, ศ™i nu รฎn ultimul rรขnd, atragerea sponsorilor)

– distribuirea bugetelor pe criterii de performanศ›ฤƒ pentru fiecare secศ›ie รฎn parte

– oferirea de prime pentru atingerea unor obiective: cรขศ™tigarea unor competiศ›ii naศ›ionale, internaศ›ionale

– demiterea actualului director ศ™i tragerea la rฤƒspundere pentru toate pierderile suferite de CSM, precum ศ™i angajarea unui manager competent, care sฤƒ verifice toate contractele care urmeazฤƒ a fi semnate รฎn numele CSM.

– modernizarea imediatฤƒ a bazelor de antrenament ศ™i asigurarea de echipament performant pentru toศ›i sportivii CSM

– asigurarea unui cadru pentru organizarea competiศ›ilor sportive interศ™colare.

Este regretabil sฤƒ aud candidaศ›i la Primฤƒria municipiului cum este dl. Albu, de asemenea membru รฎn Comitetul Director, care nu numai ca nu au sprijinit toate propunerile mele de reformare, ba mai mult, chiar au girat toate aceste nereguli ศ™i competenศ›e ale managementului din CSM.

Din pฤƒcate, problemele sunt multiple ศ™i doar cu o administraศ›ie competentฤƒ ศ™i cu multฤƒ forศ›ฤƒ de muncฤƒ putem duce sportul sฤƒtmฤƒrean la nivel profesionist.

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ฒ๐˜…๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฎฬ†, ๐—ฝ๐—ฎ๐˜€๐—ถ๐˜‚๐—ป๐—ฒ๐—ฎ ๐˜€ฬฆ๐—ถ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐—น๐—ผ๐—ฟ ๐˜€๐˜‚๐—ป๐˜ ๐—ป๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฝ๐˜€๐—ถ๐˜๐—ฒ.

๐— ๐—ฎ๐—ถ ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ป๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ถ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜€๐—ฎฬ†-๐˜€ฬฆ๐—ถ ๐—ฎ๐˜€๐˜‚๐—บ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ฎ๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐—ณ๐—ฒ๐—น๐˜‚๐—น ๐—ถฬ‚๐—ป ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐˜‚๐—ฒ๐—ฎ๐˜‡๐—ฎฬ† ๐—น๐˜‚๐—ฐ๐—ฟ๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐—น๐—ฒ ๐˜€ฬฆ๐—ถ ๐—บ๐—ฎ๐—ถ ๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐˜€, ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚ ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฎ๐—ป๐˜ฬฆ๐—ฎฬ†๐—ฟ๐—ถ๐—น๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—น ๐˜€๐—ฎฬ†๐˜๐—บ๐—ฎฬ†๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฎ๐˜๐—ฎฬ‚๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ป๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site foloseศ™te Akismet pentru a reduce spamul. Aflฤƒ cum sunt procesate datele comentariilor tale.