Femeie calcata pe trecerea de pietoni. Șoferul (ori soferita) vinovat(a) a părăsit locul accidentului

O femeie a fost trantita la pământ de o mașina, pe trecerea de pietoni de la cap Pod Golescu. Accidentul a avut loc astăzi, 18 septembrie. Șoferul (ori soferita) a părăsit locul accidentului, fără măcar sa incetinesca, să se intereseze de starea victimei.

Printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook ai celor de la Drivers SM, nepoata victimei cere ajutorul martorilor, pentru a găsi conducătorul auto vinovat de accident. Femeia a suferit mai multe leziuni la genunchi și la o mana.

Bună scriu in numele matusii mele.

Azi pe trecerea de pietoni de la coborare de pe podul Golescu a lovit-o o masina. Din spusele ei celelalte masini erau oprite dar pe cand sa ajunga la final de trecere (aproape de bordura) o masina a lovit-o impins-o nici ea nu stie caci numai ce s-a trezit trantita la pamant. Doua femei care au traversat in fata ei s au intors instant si au ajutat-o sa se ridice. S-a lovit la genunchi e putin umflat si la mana dar e ok.

Mi-as dori totusi sa stiu cat de linistit a plecat domnu sau doamna care conducea de nici nu a oprit sa vada daca matusa mea a patit ceva sau nu. Poate martori oculari au vazut evenimentul si ne pot da detalii despre autoturismul cu pricina caci ea nu a apucat sa vada.

Sunt socata de cate evenimente rutiere de genu sunt in Satmar in ultima perioada.

Poate cineva o/il face vedeta pe soferul cu pricina macar sa il stie lumea in trafic” este mesajul postat pe pagina celor de la Drvers SM.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.