Să-l ajutam pe David ! Copilul de 14 ani suferă de o boala crunta ! (Foto)

David Mare, un elev si sportiv de exceptie, în vârstă de 14 ani din Satu Mare, multiplu campion European si Mondial WUKF, membru al Clubului Sportiv Karate Zanshin Satu Mare are nevoie de ajutor, după ce a fost diagnosticat cu o boală cruntă.

David are nevoie de ajutorul nostru şi de implicarea noastră în lupta lui cu cancerul, Sarcom Ewing, ce s-a instalat pe osul lung al mâinii stangi.

El a început curele de chimioterapie in aprilie 2020 in Cluj, imediat ce s-a descoperit aceasta afectiune, a fost operat la finele lunii august 2020 in Italia si i s-a facut transplant de grefa de os. Costurile transplantului, care au fost suportate de familie, au ajuns la 26.000 EUR. Din pacate, in urma biopsiei, a rezultat faptul ca are nevoie urgenta de transplant de celule stem.

Costul transplantului conform facturii emise de aceeasi clinica din Italia, este de 73.000 EUR. Este imperios necesar ca transplantul sa fie efectuat in cel mult 2 săptămâni.

Din pacate efortul financiar intr-un interval de timp foarte scurt, pentru acest pas, este unul foarte mare pentru parinti de aceea au nevoie de ajutorul nostru, al fiecaruia dintre noi.

Cei care vor sa doneze o pot face in contul tatalui sau:

Titular cont: Mare Ioan

Banca Transilvania

Iban RON: RO33BTRLRONCRT0320143101

Iban EUR: RO80BTRLEURCRT0320143101

Codul SWIFT/ BIC este BTRLRO22.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.