Performanța ! Suntem campionii Romaniei ! (Foto)

Echipa de baschet a LPS CSȘ Satu Mare a cucerit titlul de campioană a României la U16 Feminin. Formația antrenată de Adriana Pricop a învins Olimpia București în finala competiției, scor 35-31. Partida s-a desfășurat marți, 15 septembrie.

Cele două protagoniste s-au succedat de patru ori la conducere, scorul la prima pauză fiind de 9-7 în favoarea sătmărencelor. Sportivele Adrianei Pricop s-au menținut în avantaj pe tabela de marcaj pe tot parcursul sfertului al 2-lea. La jumătatea partidei tabela de marcaj indica avantaj de o posesie pentru Satu Mare, 19-17.

Olimpia a restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde, după care a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Satu Mare a reacționat cu un parțial de 6-0 prin intermediul căruia a trecut din nou la conducere și s-a desprins pe tabela de marcaj. Scorul la intrarea în secvența decisivă a fost de 29-25 în favoarea ardelencelor.

Secvența a 4-a a demarat cu o mică întârziere, dar favorabil bucureștencelor. Ele au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, după care au preluat conducerea. Satu Mare a replicat și a revenit la conducere. De altfel, această echipă s-a desprins din nou la două posesii pe tabela de marcaj.

În finala mică, BC U Oradea a câștigat meciul cu CSȘ Nr. 4 București. Rezultatul final a fost de 44-31.

Clasament final U16 Feminin (Generația 2004):

  1. LPS CSȘ Satu Mare
  2. Olimpia București
  3. BC U Oradea
  4. CSȘ Nr. 4 București
  5. CSȘ Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.