Fonduri alocate pe criterii politice. Primariile PSD, vitregite de Guvernul Orban

Alocarea fondurilor de către Guvernul Orban către administrațiile locale din tara, a fost tema conferinței de presa organizata astazi, 16 septembrie, de către președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare, Ioan Onet.

Potrivit acestuia, fondurile s-au alocat pe criterii politice. “Dacă ne referim la sume, 9,4 milioane de lei le-au revenit administrațiilor liberale, iar cei PSD au primit 4,1 milioane de lei”, spune Onet.

“Vreau sa îi spun domnului prefect ca nu așa se aloca banii. Guvernul României a alocat bani doar către administrațiile liberale. Sunt primari PSD care nu au primit bani. La primăriile PNL s-au dat câte 450.000 de lei, iar primăriile PSD, câte 250.000 de lei. Vreau sa va amintesc ca guvernul PSD nu a făcut așa ceva. Se vede ca azi se dau bani pe criteriile politice” a mai conchis acesta.

Onet s-a referit și la situația pensionarilor.

“De ce nu i-ati spus Guvernului Orban sa nu ciunteasca pensiile părinților și bunicilor noștri. Nu au luat în seama semnăturile celor 800.000 de pensionari. De ce ați abandonat pensionarii ?”, întreabă Onet.

“PSD a fost întotdeauna aproape de oameni și a promovat legi și acte normative pentru a sprijinii populația. Dragi sătmăreni, acestea sunt masurile pe care acest guvern le-a luat. Nu trebuie sa facem diferențe intre comune. Trebuie sa fim aproape de oameni”, a subliniat președintele interimar al PSD Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.