Spațiul de joaca arata ca după război ! Copiii, în pericol la tot pasul ! (Foto)

Copiii (și nu numai) sunt in pericol la tot pasul, în parcul de lângă blocul nr. 72 de pe B-dul Closca. Acest loc de joaca se afla chiar lângă blocul în care în toamna anului trecut, o garsoniera a explodat din cauza unei butelii.

Asa arata parculetul nostru de pe B-dul Closca nr. 72, unde a fost explozia în bloc. E un percol pentru copii. Am sesizat problema de mai multe ori. Au venit, au bătut un cui, și problema a fost rezolvata”, a declarat o satmareanca pentru ziarul nostru.

Va reamintim ca o explozie a avut loc în acestă la data de 27 noiembrie 2019, la o garsoniera situata la etajul 3 într-un bloc cu patru nivele de pe bulevardul Cloșca.

Suflul exploziei care se presupune că a fost generat de o butelie a spart geamurile de la mai multe apartamente din zonă. Patru persoane au fost rănite dintre care două mai grav direct de explozie și alte două de cioburile de la geamurile sparte. Alte două persoane au suferit atacuri de panică.

25 de persoane au fost ulterior evacuate din imobilul din apropierea Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare (Liceul German).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.