๐—š๐—ฟ๐—ฎฬ†๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ฎ ๐—ฅ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ถ โ€“ ๐—ฝ๐—ผ๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜ฬฆ๐—ถ๐—ฎ๐—น ๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐˜…๐—ฝ๐—น๐—ผ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐˜ – ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ถ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฝ๐˜‚๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—™๐—น๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ป ๐—ก๐—ฒ๐—ฎ๐—ดu, c๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ฃ๐— ๐—ฃ ๐—น๐—ฎ ๐—–๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜‚๐—น ๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐—น ๐—ฆ๐—ฎ๐˜๐˜‚ ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ

Florin este un familist convins, focusat pe creศ™terea calitฤƒศ›ii vieศ›ii รฎn municipiu. Pe Florin l-am gฤƒsit รฎn PMP ศ™i m-am bucurat sฤƒ vฤƒd, dupฤƒ lungi discuศ›ii cฤƒ rezonฤƒm รฎn idei รฎn ceea ce priveศ™te nevoia oraศ™ului nostru de opศ›iuni pentru divertisment ศ™i recreere.

Florin are รฎn vedere un proiect ambiศ›ios de transformare a parcului โ€žGrฤƒdina Romeiโ€ รฎntr-un mediu familial ศ™i modern.

Cred cฤƒ suntem cu toศ›ii de acord cฤƒ Grฤƒdina Romei are un potenศ›ial imens, prea puศ›in exploatat รฎn acest moment:

โ€žCunosc Grฤƒdina Romei de cรขnd eram mic copil ศ™i mereu a fost un punct de atracศ›ie pentru sฤƒtmฤƒreni. Cu toate cฤƒ are o suprafaศ›ฤƒ foarte mare ศ™i un potenศ›ial imens, niciodatฤƒ nu a fost mai mult decรขt un parc, niciodatฤƒ nu a fost o zonฤƒ de interes frecventatฤƒ de sฤƒtmฤƒrenii de toate vรขrstele.

Atรขt timp cรขt รฎncฤƒ mergea trenuleศ›ul, Grฤƒdina Romei mai era o atracศ›ie, dar interesul sฤƒtmฤƒrenilor pentru acest loc s-a domolit treptat ศ™i astฤƒzi este doar o zonฤƒ verde obiศ™nuitฤƒ ศ™i doar pentru cei care locuiesc รฎn preajmฤƒ.

Mi-aศ™ dori sฤƒ transformฤƒm acest loc รฎntr-un centru de interes al oraศ™ului ศ™i pentru asta mฤƒ voi implica din postura de consilier local, dupฤƒ 27 septembrie.

Vreau sฤƒ transformฤƒm Grฤƒdina Romei nu doar รฎn plฤƒmรขnul verde al oraศ™ului ci ศ™i รฎntr-un loc รฎn care, cu mรขndrie, orice sฤƒtmฤƒrean sฤƒ-ศ™i plimbe musafirii din afara oraศ™ului.

๐—”๐—ฐ๐˜ฬฆ๐—ถ๐˜‚๐—ป๐—ถ ๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฎ๐˜๐—ฒ

รŽn primul rรขnd, trebuie rezolvatฤƒ problema ciorilor care fac foarte multฤƒ mizerie รฎn Grฤƒdina Romei. Apoi trebuie pregฤƒtitฤƒ ศ™i รฎntreศ›inutฤƒ implicit curฤƒศ›enia; iar mai apoi un gazon nou, pufos, pe care sฤƒ รฎศ›i fie drag sฤƒ te รฎntinzi la umbra arborilor seculari.

Curฤƒศ›enia din parc trebuie sฤƒ fie o prioritate atรขt pentru administraศ›ie, cรขt ศ™i pentru fiecare dintre noi. ศ˜i pentru ca totul sฤƒ se pฤƒstreze รฎn condiศ›ii optime, parcul trebuie dotat cu un sistem de supraveghere video.

๐——๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐˜€๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜€ฬฆ๐—ถ ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜…๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ

Grฤƒdina Romei poate fi atรขt un loc al celor tineri, plini de energie, รฎn care sฤƒ aibฤƒ Wi-Fi gratuit dar ศ™i o pistฤƒ de alergare sau o staศ›ie de รฎncฤƒrcare pentru trotinetele electrice, cรขt ศ™i un loc al relaxฤƒrii pentru cei mai รฎn vรขrstฤƒ.

Terasele ศ™i Restaurantele trebuie sฤƒ fie la tot pasul. Am discutat cu mulศ›i antreprenori din domeniul Horeca, care ar fi extrem de interesaศ›i sฤƒ รฎศ™i extindฤƒ afacerile รฎn aceastฤƒ zonฤƒ. Astfel s-ar putea stimula afacerile de acest gen ศ™i s-ar crea o nouฤƒ sursฤƒ de finanศ›are pentru bugetul local, din รฎnchirierea spaศ›iilor publice pentru cafenele ศ™i restaurante.

Pentru cei tineri mi-aศ™ dori amenajarea unei zone pentru Skate Park, reabilitarea ศ™i modernizarea sistemului de Jungle Park. De asemenea, trebuie intervenit imediat pentru รฎnlocuirea actualului mobilier exterior ศ™i pentru amenajarea locurilor de joacฤƒ pentru copii, care sunt degradate ศ™i prezintฤƒ รฎn acest moment un risc crescut pentru accidentare.

ศ˜i dacฤƒ tot e un loc de promenadฤƒ, nu v-ar plฤƒcea sฤƒ avem acolo reprezentaศ›ii artistice รฎn weekenduri la care sฤƒ luaศ›i parte stรขnd รฎntr-un hamac? Mie mi se pare o idee extraordinarฤƒ ce nu e greu de pus รฎn practicฤƒ: spaศ›iul pentru o scenฤƒ este disponibil, spaศ›iul pentru รฎntins hamace este cรขt de mare dorim, iar รฎn plus, existฤƒ artiศ™ti interesaศ›i sฤƒ concerteze acolo. Lipseศ™te doar implicarea Primฤƒriei Satu Mare.

Sฤƒ nu uitฤƒm de lac, care ar merita o decolmatare si de ce nu, populat de peศ™tiศ™ori frumos coloraศ›i care sฤƒ facฤƒ deliciul privirilor sฤƒtmฤƒrenilor, iar iarna, sฤƒ รฎl transformฤƒm รฎn patinoar, cฤƒci suprafaศ›a lui o permite.

๐—ก๐˜‚-๐—ถ ๐—ฎ๐˜€ฬฆ๐—ฎ ๐—ฐ๐—ฎฬ† ๐˜๐—ผ๐—ฎ๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜‚๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐˜€ ๐—ณ๐—ฟ๐˜‚๐—บ๐—ผ๐˜€? ๐—ฆฬฆ๐—ถ ๐˜๐—ผ๐˜๐˜‚๐˜€ฬฆ๐—ถ, ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐˜๐—ฎฬ‚๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‚๐˜€ฬฆ๐—ผ๐—ฟ ๐˜€๐—ฎฬ† ๐—น๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎฬ†๐—บ ๐—ถฬ‚๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ฒ!

Consider cฤƒ singurul lucru de care avem nevoie pentru ca toate acestea sฤƒ devinฤƒ realitate este voinศ›a ศ™i implicarea administraศ›iei locale.

Banii pentru transformarea acestui parc รฎntr-un punct de atracศ›ie pot fi atraศ™i din fonduri guvernamentale sau europene. Aศ™a cum alte municipii au reuศ™it, trebuie sฤƒ reuศ™im ศ™i noi.

Grฤƒdina Romei poate deveni emblema ศ™i mรขndria oraศ™ului, locul pentru care locuitori din tot judeศ›ul dar ศ™i din alte judeศ›e sฤƒ vinฤƒ la Satu Mare ศ™i pe care toatฤƒ lumea sฤƒ รฎl priveascฤƒ drept un model.

De aceea am ales sฤƒ candidez. Doar prin implicare putem sฤƒ schimbฤƒm รฎn bine Satul Mare.

Implicฤƒ-te ศ™i tuVoteazฤƒ รฎn 27 septembrie echipa PMP pentru Consiliul Local! Voteazฤƒ Mihai Huzฤƒu #LaPrimarie #SatuMare2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site foloseศ™te Akismet pentru a reduce spamul. Aflฤƒ cum sunt procesate datele comentariilor tale.