Cineplexx redeschide pe 15 septembrie. Vezi promotiile

Veștile bune se țin lanț când, pentru ieșirile la film. Marți, 15 septembrie, oaspeții Cineplexx beneficiază de un preț unic de 8 lei pe bilet cu popcorn și suc gratuite pentru toate filmele din programul primei zile.

Mai mult decât atât, promoția redeschiderii de 8 lei pe bilet cu popcorn și suc gratuite, valabilă toată ziua de marți, va fi reluată și în primul weekend – sambătă și duminică, 19-20 septembrie – în toate locațiile Cineplexx: Băneasa, Titan, Satu Mare, Sibiu, dar și în cinematograful din Târgu-Mureș care urmează să fie inaugurat pe 16 septembrie.

În oferta disponibilă doar pe 15 septembrie și 19-20 septembrie, sunt incluse filme pentru toate vârstele și toate gusturile, de văzut în familie, în cuplu sau cu prieteni, iar printre acestea se numără: noua lansare „După ce ne-am certat”, „Bloodshot”, „Omul invizibil”, „Tot înainte”, respectiv „Jumanji”, „Cenușăreasa” sau „Latte și cristalul fermecat”.

Programul complet al cinematografelor și detalii despre promoții se găsesc pe site-ul www.cineplexx.ro sau în aplicația Cineplexx care poate fi descărcată gratuit pe mobil.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România. La aproximativ un an de la intrarea pe piața românească, Cineplexx deține deja patru locații deschise – Băneasa, Titan, Satu-Mare și Sibiu – și inaugurează cel de-al cincilea multiplex la Târgu-Mureș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.